Boc: Încercăm să găsim soluţia în privinţa cuvântului dat UDMR

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, vineri, că se încearcă găsirea unei soluţii, în privinţa cooptării UDMR în guvern, astfel încât şi PSD să îşi păstreze mandatul stabilit în CExN dar şi PDL să îşi păstreze cuvântul dat celor din Uniune, conducerea partidului urmând să se reunească sâmbătă.

12 afișări
Imaginea articolului Boc: Încercăm să găsim soluţia în privinţa cuvântului dat UDMR

Boc: Încercăm să găsim soluţia ca PSD să îşi păstreze mandatul, iar PDL, cuvântul faţă de UDMR (Imagine: Mediafax Foto)

"Trebuie să satisfacem exigenţele mandatului PSD şi cuvântul dat de PDL către UDMR. Trebuie să găsim soluţii concrete pentru ca PSD să rămână în mandat, iar PDL să îşi respecte cuvântul dat UDMR", a precizat Emil Boc, după întâlnirea echipelor de negociere ale PDL şi PSD.

El a anunţat că PDL a convocat, sâmbătă, o întâlnire a membrilor Colegiului Director Naţional cu preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii partidului, pentru a analiza situaţia şi a aproba formula viitoarei guvernări.

Boc a susţinut că PDL şi PSD au făcut, vineri, un pas înainte spre semnarea Parteneriatului pentru România, pentru a se asigura o stabilitate a ţării în contextul crizei mondiale şi o conducere responsabilă şi profesionistă.

Preşedintele PDL a spus că printre obiectivele celor două partide sunt menţinerea cotei unice, la care se vor adăuga deduceri fiscale pentru cei cu venituri reduse, dar şi reforma principalelor domenii gestionate de guvern.

Boc a arătat că PDL şi PSD se vor întâlni şi sâmbătă, pentru a soluţiona ultimele puncte din documentul comun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici