Boc: Miniştrii care nu reduc costurile de personal trebuie să găsească un alt loc de muncă

Miniştrii care nu vor accepta să efectueze o reducere a costurilor de personal, conform deciziei Guvernului, trebuie să îşi găsească un alt loc de muncă, a afirmat, joi seara, premierul Emil Boc.

16 afișări
Imaginea articolului Boc: Miniştrii care nu reduc costurile de personal trebuie să găsească un alt loc de muncă

Boc: Miniştrii care nu reduc costurile de personal trebuie să găsească un alt loc de muncă

"Am decis în Guvern ca, până la 1 martie, ordonatorii de credite să ne prezinte pe fiecare componentă modalitatea de reducere a cheltuielilor de personal, deci practic ele vor intra în vigoare cu luna martie-aprilie. Bineînţeles că, dacă nu vor face acest lucru, vor avea în primul rând o problemă la nivel guvernamental. La 1 martie facem această evaluare, iar miniştrii care nu vor opera aceste reduceri ale cheltuielilor de personal vor trebui să îşi găsească un alt loc de muncă. Deci, nu ne jucăm cu această măsură, trebuie să dăm un semn de responsabilitate în primul rând miniştrii şi cei care compun Cabinetul", a spus Boc.

El a precizat, la postul public de televiziune, că deciziile guvernamentale privind reducerea cu 20% a cheltuielilor de personal trebuie aplicate începând cu lunile martie-aprilie.

Citeşte şi:

Fondul de salarii în administraţie va fi redus cu 20% - surse

 

Salariile în sectorul bugetar ar putea fi majorate în acest an cu 5%

Proiectul de buget pentru 2009 a fost aprobat de Guvern

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici