Boc: Opoziţia trebuie să aibă emoţii pentru rezultatul votului la moţiune, nu Guvernul

Premierul Emil Boc a afirmat, miercuri, la sosirea la Palatul Parlamentului, că membrii opoziţiei trebuie să aibă emoţii pentru rezultatul votului la moţiunea de cenzură şi nu reprezentanţii Guvernului.

28 afișări
Imaginea articolului Boc: Opoziţia trebuie să aibă emoţii pentru rezultatul votului la moţiune, nu Guvernul

Boc: Opoziţia trebuie să aibă emoţii pentru rezultatul votului la moţiune, nu Guvernul (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti dacă are emoţii pentru rezultatul votului la moţiunea de cenzură, şeful Guvernului a răspuns : "Întrebaţi pe cei din opoziţie dacă au emoţii".

Moţiunea de cenzură iniţiată de opoziţie va fi dezbătută şi votată miercuri în Parlament.

La această oră, peste 20.000 de sindicalişti sunt în Piaţa Victoriei, iar autocarele cu protestatari continuă să vină spre sediul Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici