Video Boc: PDL a pledat pentru adoptarea rapidă a legii pensiilor

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că declaraţiile PSD şi PNL privivind depunerea unui proiect de lege pentru anularea pensiilor parlamentarilor reprezintă „cântece de lebădă” şi sunt un semn de disperare.

11 afișări

"Am văzut astăzi din nou o disperare la PSD şi PNL cu privire la pensiile parlamentarilor. Românii trebuie să ştie încă o dată că cei de la PSD şi PNL au dat jos Guvernul pentru a-şi putea păstra privilegiile şi pensiile parlamentarilor", a spus Boc.

Boc a precizat că acele "cântece de lebădă" cu care au ieşit luni aceste partide, prin care au anunţat că au depus şi vor vota proiectul de lege privind anularea pensiilor parlamentarilor, demonstrează încă o dată în plus diferenţa de la vorbe la fapte.

El a amintit faptul că PDL a depus încă din iarnă la Parlament un proiect de lege privind anularea pensiilor parlamentarilor, care a fost respins de cele două partide în comisia de specialitate.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu-Duvăz, a declarat, luni, că în maxim două săptămâni articolul din Statutul senatorilor şi deputaţilor care asimilează pensiile parlamentarilor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici