Boc: PDL susţine aplicarea imediată a rezultatului referendumului

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, după consultările de la Palatul Cotroceni, că partidul său susţine "punerea în practică imediată a rezultatului referendumului", dar că revizuirea Constituţiei ar trebui să conţină şi aspecte legate de nefuncţionarea statului şi de blocaje constituţionale.

25 afișări
Imaginea articolului Boc: PDL susţine aplicarea imediată a rezultatului referendumului

Boc: PDL susţine aplicarea imediată a rezultatului referendumului (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"PDL susţine punerea în practică imediată a rezultatului referendumului popular de anul trecut cu privire la reducerea numărului de parlamentari şi trecerea la Parlament unicameral. De asemenea, PDL apreciază că reforma Constituţiei trebuie să fie continuată şi cu alte aspecte de fond, care trebuie să fie revizuite, astfel încât la referendumul pentru revizuirea Constituţiei să avem un pachet coerent de propuneri care să fie validate de cetăţeni pentru îmbunătăţirea funcţionării statului român", a declarat Emil Boc.

El a mai spus că reducerea numărului de parlamentari şi trecerea la Parlament unicameral nu se negociază, pentru că au fost decise "de popor cu ocazia referendumului" şi că trebuie avute în vedere la revizuirea Constituţiei aspecte care vizează "nefuncţionarea statului şi a problemelor de blocaje constituţionale".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici