Boc pleacă la New York pentru o reuniune a Adunării Generale a ONU

Premierul Emil Boc va reprezenta România la reuniunea plenară la nivel înalt a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite pe tema Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului (ODM), care va fi organizată în Statele Unite ale Americii, la New York, în perioada 21-24 septembrie.

23 afișări
Imaginea articolului Boc pleacă la New York pentru o reuniune a  Adunării Generale a ONU

Boc pleacă la New York pentru o reuniune a Adunării Generale a ONU (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Premierul va participa şi la dezbaterile generale ale celei de-a 65-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite, programate pentru aceeaşi perioadă, informează Guvernul.

Cu ocazia acestui eveniment, şeful Executivului va avea o serie de întrevederi politice bilaterale, precum şi întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici