Boc: Preşedintele Băsescu nu va participa la şedinţa Colegiului Director al PDL

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat că preşedintele Traian Băsescu nu va participa la şedinţa Colegiului Director al partidului, programată pentru ora 14.00 şi în care trebuie făcută o analiză raţională şi responsabilă, astfel încât partidul să îşi maximizeze şansele pentru alegerile parlamentare.

271 afișări
Imaginea articolului Boc: Preşedintele Băsescu nu va participa la şedinţa Colegiului Director al PDL

Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Boc a mai spus că situaţia trebuie privită "cu luciditate".

Preşedintele PDL a precizat că în Colegiul Director "cu siguranţă" va fi luată o decizie care să maximizeze şansele partidului pentru alegerile din toamnă, ţinând cont de contextul actual şi privind cu luciditate şi responsabilitate.

Boc nu a vrut să dea alte detalii, spunând că toate chestiunile de partid se discută în interior, nu prin mass-media.

Surse din PDL declaraseră anterior pentru MEDIAFAX că preşedintele Băsescu a fost invitat la şedinţa Colegiului Director al partidului.

Colegiul Director al PDL se va reuni, joi, la ora 14.00, pentru a analiza rezultatele alegerilor locale.

Unii lideri ai PDL ar dori schimbarea din funcţie a lui Emil Boc împreună cu întreaga conducere, în timp ce alţii spun că nu este momentul şi că partidul ar trebui să se concentreze pe alegerile parlamentare.

Radu Berceanu a fost primul care a cerut public demisia conducerii partidului, punctul său de vedere fiind susţinut de o parte din liderii organizaţiilor judeţene ale PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda susţine că, dacă Emil Boc este demis de la conducerea partidului şi este înlocuit cu un perdant sau cu un lider absent de la locale, atunci PDL se va scinda, el precizând că în acest caz va fi alături de Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici