Cristian Preda: Dacă Boc e înlocuit cu un perdant sau un lider absent la locale, PDL se scindează. Merg cu Boc

Europarlamentarul PDL Cristian Preda susţine că, dacă Emil Boc este demis de la conducerea partidului şi este înlocuit cu un perdant sau cu un lider absent de la locale, atunci PDL se va scinda, el precizând că în acest caz va fi alături de Emil Boc.

733 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Dacă Boc e înlocuit cu un perdant sau un lider absent la locale, PDL se scindează. Merg cu Boc

Cristian Preda (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

"Circumstanţele în care discutăm nu pot fi ignorate. Nu suntem în situaţia de a avea zeci de lideri PDL care să fi câştigat cu brio, iar şeful partidului să fi pierdut. Sunt convins că Boc ar fi demisionat dacă nu recucerea Primăria Clujului. Mă tem ca PDL să nu împrumute de la USL ura distructivă şi iraţională", scrie Preda într-un comentariu pe blogul său.

În opinia sa, "dacă Boc e demis şi înlocuit cu un perdant sau cu un lider absent de la locale, totul ar deveni mult prea iraţional".

"Asta ar produce o scindare a partidului. Caz în care voi fi alături de Boc", precizează Preda.

Colegiul Director al PDL se va reuni, joi, la ora 14.00, pentru a analiza rezultatele alegerilor locale.

Unii lideri ai PDL ar dori schimbarea din funcţie a lui Emil Boc împreună cu întreaga conducere, în timp ce alţii spun că nu este momentul şi că partidul ar trebui să se concentreze pe alegerile parlamentare.

Radu Berceanu a fost primul care a cerut public demisia conducerii partidului, punctul său de vedere fiind susţinut de o parte din liderii organizaţiilor judeţene ale PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici