Poteraş, întrebat dacă Boc ar trebui să-şi dea demisia: Da, proiectul politic a eşuat

Cristian Poteraş a declarat, miercuri, că, din punctul său de vedere, Emil Boc ar trebui să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al PDL, menţionând că îl felicită pe acesta pentru că a câştigat alegerile la Cluj-Napoca, însă "proiectul politic a eşuat" în 10 iunie.

293 afișări
Imaginea articolului Poteraş, întrebat dacă Boc ar trebui să-şi dea demisia: Da, proiectul politic a eşuat

Poteraş, întrebat dacă Boc ar trebui să-şi dea demisia: Da, proiectul politic a eşuat (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a apreciat, într-o conferinţă de presă, că va trebui ca şi Emil Boc şi "mulţi alţii" să faca o analiză foarte concretă, în urma alegerilor locale.

Cristian Poteraş a opinat că proiectul politic în 10 iunie "a eşuat".

Întrebat dacă Emil Boc ar trebui să-şi dea demisia de la şefia PDL, Poteraş a răspuns: "Da, din punctul meu de vedere".

"Îl felicit pentru că a câştigat alegerile de la Cluj, dar proiectul politic a eşuat. Anumite proiecte politice nu mai sunt viabile. Sunt multe de explicat, sunt multe lucruri care nu au depins de mine. Am crezut în ultimul mandat să demonstrez că avem o puternică echipă administrativă şi pe plan politic avem acelaşi rezultat. Dar ceea ce s-a întâmplat la nivel de ţară ne-a afectat şi pe noi, pe mine personal, şi în 10 iunie 2012 am pierdut alegerile", a spus Cristian Poteraş.

În privinţa demisiei Elenei Udrea de la şefia PDL Bucureşti, Poteraş a apreciat că acest gest ar fi trebuit mai întâi analizat în interiorul partidului.

"Probabil că aşa trebuie, probabil că şi dânsa trebuia analizată, probabil că dânsa are alte discuţii la nivelul conducerii partidului. Eu nu am făcut niciodată parte din conducerea partidului, din Biroul Permanent Naţional. Dânsa are alte informaţii la nivelul acesta", a explicat Poteraş, care a mai spus că unii bărbaţi din PDL sunt supăraţi pe Elena Udrea din cauză că a fost "mai bărbată ca ei".

"Dacă eu mi-am depus şi sufletul şi toată activitatea mea pe masă pentru analiză, eu cred că toţi trebuie s-o facă", a mai declarat Poteraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici