Cristian Preda: Ideea ca Boc să plece de la şefia PDL înaintea alegerilor din toamnă este sinucigaşă

Europarlamentarul PDL Cristian Preda consideră că democrat-liberalii care s-au ferit să candideze sau care au obţinut scoruri penibile îi cer lui Emil Boc să demisioneze, el apreciind că ideea ca Boc să plece de la şefia PDL înaintea alegerilor din toamnă este "sinucigaşă".

179 afișări
Imaginea articolului Cristian Preda: Ideea ca Boc să plece de la şefia PDL înaintea alegerilor din toamnă este sinucigaşă

Cristian Preda (Imagine: Andreea Alexandru / MediafaxFoto)

"Observ că există pedelişti care consideră că înfrângerea de duminică nu a fost suficient de penibilă. Aşa că ţin cu tot dinadinsul să înfăţişeze PDL într-o lumină şi mai ridicolă decât cea pe care ne-au oferit-o până acum unii dintre ei", scrie Preda pe blog-ul său.

El aminteşte că marţi unul dintre "vinovaţii principali ai derivei" spunea că a făcut un scor excepţional, întrucât putea fi mai rău de 15%.

"Azi, pedelişti care s-au ferit să candideze sau care au obţinut scoruri penibile în competiţia de la locale îi cer lui Emil Boc să demisioneze. În condiţiile în care E. Boc a fost printre puţinii lideri ai partidului care au avut curajul să participe la scrutin şi în condiţiile în care a şi câştigat Primăria Clujului, ideea ca el să plece înaintea scrutinului de la toamnă e sinucigaşă. Ce va fi mâine, la Colegiul Director? Sunt îngrijorat. Sper totuşi ca tabăra raţională să aibă câştig de cauză", adaugă Cristian Preda.

Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, miercuri, că actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind necesară organizarea unui congres extraordinar al partidului, care să aleagă o nouă echipă.

Berceanu, liderul PDL Dolj, a anunţat că, joi, în Colegiul Director, îi va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL.

Radu Berceanu a susţinut că întreaga conducere centrală a partidului trebuie să plece.

"Nu poţi să vrei să fii şef şi când se întâmplă ceva să nu ai nicio responsabilitate", a susţinut Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici