Boc: Prioritate PDL - promovarea legilor ce ţin de punerea în aplicare a Codului de procedură penală

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, luni, că prioritatea PDL este ca la Senat să fie promovate proiectele de lege care ţin de punerea în aplicare a codului de procedură civilă şi de legea notarilor, iar o altă prioritate rămâne revizuirea Constituţiei.

227 afișări
Imaginea articolului Boc: Prioritate PDL - promovarea legilor ce ţin de punerea în aplicare a Codului de procedură penală

Boc: Prioritate PDL - promovarea legilor ce ţin de punerea în aplicare a Codului de procedură penală (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Din acest punct de vedere, decizia USL de a refuza să avem un Parlament cu 300 de parlamentari prin revizuirea Constituţiei reprezintă un gest de sfidare a acelora care plătesc în fiecare zi salariile parlamentarilor din USL. Prin gestul lor de a rupe scrisoarea preşedintelui, în fapt arată că pe ei atât îi interesează ceea ce gândesc românii, rupând voinţa exprimată de ei la referendumul privind 300 de parlamentari şi Parlament unicameral", a adăugat Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici