Boc s-a întâlnit cu Videanu şi Blaga la Guvern, după demisia lui Ridzi -surse-

Premierul Emil Boc s-a întâlnit, la Guvern, cu prim-vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu, şi cu secretarul general al PDL, Vasile Blaga, după ce Monica Iacob Ridzi a demisionat din postul de ministru al Tineretului şi Sportului, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

25 afișări
Imaginea articolului Boc s-a întâlnit cu Videanu şi Blaga la Guvern, după demisia lui Ridzi -surse-

Boc s-a întâlnit cu Videanu şi Blaga la Guvern, după demisia lui Ridzi -surse- (Imagine: Mediafax Foto)

Ministrul Tineretului şi Sportului, Monica Iacob Ridzi, a anunţat, marţi, că îşi dă demisia, după aproape şapte luni de la instalarea în funcţie, spunând că nu vrea să afecteze imaginea Guvernului şi a partidului şi că Alianţa PSD-PNL vrea să menţină subiectul pe agenda publică.

Anunţul a fost precedat de o întâlnire cu premierul Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici