Boc spune că a votat pentru partid, pentru România şi pentru Europa

Premierul Emil Boc a declarat, duminică dimineaţă, după ce a votat la o secţie din Cluj-Napoca, faptul că a mers la urne "în primul rând pentru partid, în al doilea rând pentru România şi în al treilea rând pentru Europa".

14 afișări
Imaginea articolului Boc spune că a votat pentru partid, pentru România şi pentru Europa

Boc spune că a votat pentru partid, pentru România şi pentru Europa (Imagine din arhivă; Raul Stef/Mediafax Foto)

Premierul Emil Boc a votat la secţia nr. 43 deschisă în Şcoala Generală "Radu Stanca", din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca.

El s-a prezentat la urne însoţit de soţia sa, Oana.

Boc a afirmat că a votat "în primul rând pentru partid, în al doilea rând pentru România şi al treilea rând pentru Europa".

"Am dat un vot pentru acel partid care cred eu că are cel mai bun program politic", a declarat Boc.

El a adăugat că a votat pentru România, pentru ca interesele ţării să fie reprezentate la Bruxelles şi pentru ca aceasta să intre, în 2014, în zona euro şi în 2011 în Spaţiul Schengen.

"Un vot pentru Europa, eu cred că o dată la cinci ani fiecare cetăţean român poate da cinci minute din timpul său pentru Europa, ca o formă de respect pentru că facem parte din marea familie europeană", a afirmat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici