Boc: Stolojan nu a vrut să fie "ofensă" pentru PNL, dar va merge la întâlnirea cu PSD

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, sâmbătă, la sediul formaţiunii, după întâlnirea de la PNL, că Theodor Stolojan nu a dorit să participe la această primă discuţie cu liberalii, pentru că nu a dorit să fie un element care să se considere o "ofensă" la adresa PNL.

12 afișări
Imaginea articolului Boc: Stolojan nu a vrut să fie "ofensă" pentru PNL, dar va merge la întâlnirea cu PSD

Boc: Stolojan nu a vrut să fie "ofensă" pentru PNL, dar va merge la întâlnirea cu PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat de ce la discuţiile cu PNL nu a participat şi Theodor Stolojan, candidat al PDL pentru funcţia de premier, Emil Boc a răspuns: "Am apreciat întodeauna eleganţa domnului Stolojan şi ştiţi bine, nu a dorit să fie un element care să se considere o ofensă la adresa PNL".

Boc a ţinut să menţioneze că, din punctul său de vedere, consideră că este "o atitudine elegantă din partea lui Stolojan".

Întrebat dacă Theodor Stolojan va participa, în delegaţia PDL care se va întâlni cu PSD, Boc a spus: "Da, va participa, va participa".

Citeşte şi:

Tăriceanu: Pentru o primă discuţie lucrurile nu au mers foarte lin

Boc: Nu am putut cădea de acord în privinţa funcţiei de prim-ministru

Boc: L-am contactat pe Marko Bela pentru a avea o întâlnire cu UDMR

Geoană: PDL şi PNL doar s-au tatonat, discuţiile decisive sunt duminică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici