Boc: Tăriceanu face loc aliaţilor săi din PSD, sfidând legea

Liderul PD, Emil Boc, a declarat, miercuri, că revocarea reprezentanţilor PD în CES este “firească”, pentru că premierul Tăriceanu trebuie "să facă loc” noilor săi aliaţi din PSD, prin încălcarea legii şi statului de drept.

2 afișări
Imaginea articolului Boc: Tăriceanu face loc aliaţilor săi din PSD, sfidând legea

Boc: Tăriceanu face loc aliaţilor săi din PSD, sfidând legea

“Este firesc, pentru că trebuie să facă loc noilor săi aliaţi – PSD – prin sfidarea legii şi a statului de drept”, a catalogat preşedintele democrat, Emil Boc, măsura revocării mandatului reprezentanţilor PD în CES, dispusă de premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Reprezentanţii Partidului Democrat în Consiliul Economic şi Social (CES) au fost scoşi din componenţa acestei structuri, printr-o decizie a premierului Tăriceanu de revocare a mandatelor şi înlocuiţi cu alţi demnitari, în principal membri ai PNL şi UDMR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici