Boc: Va mai dura până activitatea Guvernului pe care l-am reprezentat va fi percepută corect

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, joi, că va mai dura până activitatea Guvernului pe care l-a reprezentat "va fi percepută şi apreciată corect", până când "cifrele de pe hârtie se vor regăsi în resurse financiare în buzunarele oamenilor".

684 afișări
Imaginea articolului Boc: Va mai dura până activitatea Guvernului pe care l-am reprezentat va fi percepută corect

Emil Boc (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Emil Boc a declarat, la o conferinţă organizată de PDL Cluj pe tema alegerilor locale, că expertiza internaţională din partea FMI şi CE, expertiza bancară şi financiară a recunoscut "corectitudinea măsurilor luate".

"Cred că va mai dura un timp până activitatea Guvernului pe care l-am reprezentat va fi percepută şi apreciată corect. E adevărat că expertiza internaţională - FMI, CE, expertiza bancară şi financiară internă şi internaţională recunoaşte corectitudinea măsurilor luate, dar la nivel public sunt convins că, din nefericire, va mai trece timp până când cifrele de pe hârtie se vor regăsi în resurse financiare în buzunarele oamenilor. Nu va mai dura mult, dar abia atunci va fi momentul în care vom avea o reevaluare a acestei perioade. Am avut de ales să dăm bir cu fugiţii în faţa situaţiei pe care o aveam, determinată de generozitatea grecească a Guvernului Tăriceanu în materie de populism şi criza economică, sau să facem ceea ce trebuia făcut, cu capul, nu cu inima, ştiind că eu, ca om politic, voi avea mari probleme electorale şi politice", a spus Boc.

Liderul PDL a precizat că în perioada cât a condus Guvernul "s-a făcut ceea ce era corect pentru ţară", deşi acest lucru le-a îngreunat lui personal şi colegilor din PDL situaţia politică.

"PDL va reuşi să conducă România chiar dacă astăzi este în opoziţie. Să nu uităm că PDL a câştigat bătăliile politice din ultimii opt ani din opoziţie. Nu va fi uşoară bătălia din noiembrie, dar avem mult mai mari şanse să obţinem un scor mai mare decât dacă eram la guvernare. Nimeni nu a vrut căderea Guvernului Ungureanu, dar tot răul spre bine. Trebuie să ne mobilizăm ca în toamnă să obţinem acel scor care să permită preşedintelui României să invite în continuare PDL să formeze Guvernul", a afirmat preşedintele PDL.

Emil Boc, care candidează la Primăria Cluj-Napoca, a susţinut că alegerile locale din 10 iunie reprezintă "primul pas în victoria politică din toamnă".

Boc a participat, joi, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, la conferinţa cu tema "PDL, în pragul alegerilor locale", organizată de PDL Cluj în parteneriat cu Institutul de Studii Populare (ISP). La eveniment au mai participat preşedintele ISP, Valeriu Stoica, deputatul Sever Voinescu, directorul ISP, Cristina Trăilă, parlamentari clujeni al PDL, precum şi membri ai Biroului Permanent Local şi Judeţean al PDL Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici