Boc: Voi câştiga, pentru că am alături învingători validaţi pe "cântarul politic"

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat duminică, după întâlnirea cu membrii organizaţiei PDL Bucureşti, că va câştiga viitoarea competiţie internă din partid deoarece are alături echipă de învingători, care s-au validat pe "cântarul politic".

545 afișări
Imaginea articolului Boc: Voi câştiga, pentru că am alături învingători validaţi pe "cântarul politic"

Boc: Voi câştiga, pentru că am alături învingători validaţi pe "cântarul politic" (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

"Voi câştiga următoarea competiţie internă, pentru că am alături o echipă de învingători, învingători care s-au validat pe cântarul politic. În aceaşi echipă de învingători au loc, evident şi ceilalţi colegi care au moţiuni depuse la Convenţia Naţională", a spus Boc, într-o declaraţie de presă susţinută alături de preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea.

Boc a spus că moţiunea sa va fi câştigătoare deoarece are cele mai mari şanse să îndeplinească priorităţile PDL - modernizarea ţării şi continuarea guvernării alături de partenerii de coaliţie.

Boc a vorbit despre realizările noii legi a Educaţiei, despre măsurile luate în domeniul pensiilor, a asistenţei sociale, a legislaţiei muncii.

Întrebat cât la sută contează parteneriatul cu preşedintele Traian Băsescu în succesul moţiunii sale, Emil Boc a spus că PDL a reuşit să câştige cu un parteneriat de succes: partid- guvern- preşedinte. "Acest parteriat a fost şi rămâne de succes pentru PDL", a adăugat Boc.

El a spus că, la întâlnirea cu membrii PDL Bucureşti, nu a primit critici, ci recomandări, pe care le-a discutat "cinstit".

Reuniunea a avut loc cu uşile închise, dar discursul lui Emil Boc a fost auzit şi dincolo de incinta unde se desfăşura întâlnirea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici