Bogdan Boza, fost membru PDL, protestează faţă de scandalul Ridzi

Bogdan Boza, fost membru al Organizaţiei de Tineret a PDL, se află la intrarea în sediul PDL unde are loc şedinţa liderilor partidului consacrată cazului Ridzi, alături de alte două persoane care poartă pancarte inscripţionate cu texte împotriva ministrului Monica Iacob Ridzi.

85 afișări
Imaginea articolului Bogdan Boza, fost membru PDL, protestează faţă de scandalul Ridzi

Bogdan Boza, fost membru PDL, protestează faţă de scandalul Ridzi (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Ciprian Sterian)

Boza este însoţit de două persoane şi poartă pancarte pe care scrie "Băse, n-o mai ţine în braţe pe Ridzi!", "Ridzi - ministrul penal", "Ridzi-DNA-PDL".

Grupul lui Boza a fost ignorat de liderii democrat-liberali care au venit la şedinţa partidului. Unul dintre membrii grupului a încercat să-i dea un plic liderului PDL, premierul Emil Boc.

Cei trei protestatari au fost legitimaţi de doi jandarmi, în ideea de a fi amendaţi pentru tulburarea ordinii publice.

Jandarmii au apărut în faţa sediului PDL la puţin timp după începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional şi i-au întrebat pe cei trei trei tineri dacă au autorizaţie pentru miting.

Bogdan Boza a spus că nu are autorizaţie şi nici nu consideră că este necesar acest lucru, pentru că, imediat după şedinţă, va pleca din faţa sediului. În plus, Boza i-a întrebat pe jandarmi câte persoane trebuie să protesteze pentru a se considera că fac un miting, neprimind un răspuns.

Cei trei tineri protestatari au fost legitimaţi de jandarmi, care apoi au plecat, văzând că sunt filmaţi de presă.

La solicitarea lui Bogdan Boza, care a vrut o copie după procesul verbal al contravenţiei, jandarmii i-au spus, potrivit lui Boza, că îl vor completa mai târziu şi îl trimit prin poştă.

Bogdan Boza a pierdut, în martie 2008 calitatea de membru al PDL sector 1, ulterior, el anunţându-şi demisia din partid.

Boza a candidat împotriva Elenei Băsescu pentru funcţia de secretar general al Organizaţiei de Tineret a PDL, acesta acuzând nepotismul din partid şi intrând în conflict deschis cu liderul PDL sector 1, Răzvan Murgeanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici