Borbely: Attila Korodi ar putea fi desemnat de UDMR în comisia specială pentru Roşia Montană

Vicepreşedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, afirmă că fostul ministru al Mediului Attila Korodi ar putea fi desemnat de Uniune în comisia specială pentru Roşia Montană, declarându-se dispus să îl ajute cu un "sfat".

117 afișări
Imaginea articolului Borbely: Attila Korodi ar putea fi desemnat de UDMR în comisia specială pentru Roşia Montană

Fostul ministru al Mediului, Attila Korodi (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Borbely a declarat, luni, la Târgu Mureş, că Uniunea va fi probabil reprezentată de fostul ministru al Mediului Korodi Attila în comisia specială pentru analizarea proiectului de la Roşia Montană, care urmează să fie constituită într-o şedinţă comună a Birourilor Permanente ale celor două Camere.

"Am un coleg foarte priceput, domnul Korodi, care a fost şi ministru şi va face treabă acolo", a spus Borbely Laszlo.

El a arătat că, deşi a deţinut şi el funcţia de ministru al Mediului, nu este interesat să fie desemnat de Uniune în comisia specială pentru Roşia Montană, întrucât are "destule" atribuţii. Borbely s-a declarat însă dispus să îl ajute cu un "sfat" pe Korodi.

"Eu am destule. Îi dau sfat, dacă doreşte, dar el e foarte potrivit şi probabil pe el îl vom propune", a spus Borbely.

Comisia parlamentară specială pentru proiectul privind Roşia Montană, care urmează a fi constituită marţi prin votul plenului Parlamentului, va fi condusă de către deputatul PSD Iulian Iancu, declarau duminică, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici