Borbely: Demisia lui Tokes, prea târziu şi dovedeşte făţărnicia acestuia

Vicepreşedintele politic al UDMR Laszlo Borbely a declarat, luni, pentru MEDIAFAX că demisia lui Laszlo Tokes a venit prea târziu şi dovedeşte făţărnicia acestuia.

269 afișări
Imaginea articolului Borbely: Demisia lui Tokes, prea târziu şi dovedeşte făţărnicia acestuia

Borbely: Demisia lui Tokes, prea târziu şi dovedeşte făţărnicia acestuia (Imagine: Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

Borbely a spus că Tokes a avut interee personale ca să intre în Parlamentul European.

"În aceşti doi ani nu a făcut decât să ne dezbine. Noi i-am cerut de mai mult timp să-şi clarifice poziţia pentru că nu se poate să ajungi europarlamentar pe listele unei formaţiuni politice şi a doua zi să faci tot posibilul să ataci acea formaţiune politică", a adăugat vicepreşedintele politic al UDMR.

El consideră că Tokes şi-a înfiinţat propriul partid pentru a slăbi puterea maghiarilor.

Laszlo Tokes şi-a anunţat demisia din UDMR, luni dimineaţă, reclamând poziţia permisivă a Uniunii privind investiţia de la Roşia Montană, comportamentul unor deputaţi UDMR ce încearcă să zădărnicească activitatea ANI, participarea UDMR la guvernare de dragul puterii şi "practica bazată pe interese obscure de partid".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici