Boureanu despre opinia lui Preda: Scuzele între prieteni se fac" în privat, nu în public"

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, joi, despre opinia lui Cezar Preda, potrivit căreia PDL ar trebui să îşi ceară scuze lui Traian Băsescu, în contextul înţelegerii cu PRM, că, dacă prietenii consideră că trebuie să îşi ceară scuze, acest lucru se face "în privat şi nu în public".

20 afișări
Imaginea articolului Boureanu despre opinia lui Preda: Scuzele între prieteni se fac" în privat, nu în public"

Boureanu despre opinia lui Preda: Scuzele între prieteni se fac" în privat, nu în public" (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu comentez ce spune un coleg de partid, mai ales vicepreşedinte în Biroul Permanent, ca şi mine. Personal, pot să vă spun că indiferent dacă unii consideră că a existat un prejudiciu de imagine prin înţelegerea dintre PDL şi PRM, în Parlament, nu cred că între foştii colegi de partid şi camarazi de bătălie politică în continuare trebuie să existe scuze", a declarat vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu.

Boureanu a mai arătat că, "dacă prietenii consideră că trebuie să îşi ceară scuze între ei, acest lucru se face în privat, ca între prieteni, şi în nici un caz în public".

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, că democrat-liberalii trebuie să îşi ceară scuze preşedintelui Traian Băsescu pentru că nu au gestionat corect problema de imagine a înţelegerii cu PRM.

Preşedintele Traian Băsescu a precizat, marţi, că nu au existat niciun fel de contacte între el şi vreun lider politic sau vreun partid politic, inclusiv PDL, pe tema funcţiilor din Senat şi a făcut apel la partide să nu îl implice în "campania electorală prematură".

Marţi, PDL a decis să cedeze PRM o funcţie de vicepreşedinte al Senatului, post care urmează să fie ocupat de Corneliu Vadim Tudor. În schimbul funcţiei de vicepreşedinte al Senatului, PDL va primi de la PRM câte un post de secretar al Camerei Deputaţilor şi Senatului şi preşedinţia Comisiei economice a Senatului.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a catalogat, joi, drept "diversiuni şi minciuni ordinare" afirmaţiile potrivit cărora decizia de cedare de către PDL către PRM a postului de vicepreşedinte al Senatului ar fi fost luată în urma unei întâlniri sau consultări între conducerea PDL şi preşedintele Traian Băsescu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici