Boureanu: Vor fi cel puţin 3 moţiuni. Decid pe cine susţin în funcţie de ce se întâmplă cu premierul

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, luni, că vor fi cel puţin trei moţiuni la preşedinţia PDL, precizând că va decide pe cine susţine în funcţie de ceea ce se întâmplă cu premierul României.

18 afișări
Imaginea articolului Boureanu: Vor fi cel puţin 3 moţiuni. Decid pe cine susţin în funcţie de ce se întâmplă cu premierul

Boureanu: Vor fi cel puţin 3 moţiuni. Decid pe cine susţin în funcţie de ce se întâmplă cu premierul (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Aşteptăm să se depună moţiunile oficial, să-şi depună toţi colegii care doresc să candideze, înţeleg că vor fi cel puţin trei moţiuni din ce am văzut până acum", a spus Boureanu, precizând că, "probabil", în afară de cele ale lui Emil Boc şi Vasile Blaga, cea de-a treia moţiune va fi din grupul reformiştilor.

Întrebat pe cine va susţine la şefia PDL, Boureanu a spus că va lua decizia şi în funcţie de ceea ce se întâmplă cu premierul.

"Decizia va fi luată şi în funcţie de ce se întâmplă cu premierul României. Rămân la părerea că domnul Boc trebuie să rămână premier în continuare şi partidul trebuie să mizeze pe un premier politic", a spus vicepreşedintele PDL.

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a anunţat că duminică seară a semnat pentru susţinerea candidaturii lui Emil Boc pentru un nou mandat de preşedinte al PDL. Ea a precizat că, oricât s-a străduit, nu a fost prima semnatară, mulţi colegi semnând înaintea sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici