BRUXELLIST Maria Grapini, după două zile de vot, pe primul loc în faţa lui Mihai Răzvan Ungureanu. „Nici nu am timp să mă bucur, că alerg dintr-o parte în alta. Am emoţii mari”

La două zile după ce Gândul a dat startul BRUXELLIST, primul reality show politic din România, Maria Grapini (Alianţa PSD-UNPR-PC) conduce în topul opţiunilor TE VREAU, fiind urmată, la distanţă de aproape cinci mii de voturi de Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică). În clasament urmează Cristian Preda(PMP), Marian Jean Marinescu(PDL) şi Andrei Muraru(PNL). „Nici nu am timp să mă bucur că alerg dintr-o parte în alta. Am emoţii mari, sincer”, a comentat Grapini, pentru Gândul, clasamentul BRUXELLIST, fiind de părere că oamenii i-au apreciat povestea de viaţă şi i-au dat votul.

1386 afișări
Imaginea articolului BRUXELLIST Maria Grapini, după două zile de vot, pe primul loc în faţa lui Mihai Răzvan Ungureanu. „Nici nu am timp să mă bucur, că alerg dintr-o parte în alta. Am emoţii mari”

BRUXELLIST Maria Grapini, după două zile de vot, pe primul loc în faţa lui Mihai Răzvan Ungureanu. „Nici nu am timp să mă bucur, că alerg dintr-o parte în alta. Am emoţii mari”

După două zile în care cititorii Gândul au putut să voteze pe platforma www.bruxellist.ro Maria Grapini este pe primul loc în topul opţiunilor TE VREAU cu  20.108  voturi, potrivit datelor centralizate la ora 19:30.

Ea este urmată  de Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică), cu 15.535 de voturi, Cristian Preda (PMP), cu 2.237 de voturi , Marian Jean Marinescu (PDL), cu 1.692 de voturi şi Andrei Muraru(PNL), cu 1.202 voturi.

Pentru că este pentru prima dată când cititorii îşi pot exprima dezacordul faţă de politicieni, iată care este topul NU TE VREAU. Pe primul loc, cu cele mai multe opţiuni defavorabile, este Mihai Răzvan Ungureanu (Forţa Civică) cu12.035 de voturi. El este urmat de Maria Grapini, cu 9.566 de voturi, Cristian Preda (PMP) cu 3.521 de voturi, Andrei Muraru (PNL), cu 2.940 de voturi, şi Marian Jean Marinescu (PDL), cu 2.601 voturi. Datele au fost centralizate la ora 19.30.

„Nici nu am timp să mă bucur, că alerg dintr-o parte în alta. Am emoţii mari, sincer. Fiind şi singura femeie între cei cinci, nu prea mă aşteptam, dar vedem până la capăt. Cred că i-am convins prin povestea mea de viaţă, mă gândesc sincer, am şi mers în toate judeţele şi oamenii mă ştiu, cunosc cariera mea profesională dinainte de politică. Eu cred că, până la urmă, oamenii au nevoie de oameni foarte transparenţi, iar eu nu am avut nicio reţinere să spun că am pornit de foarte de jos, am muncit şi eu, şi soţul, că am făcut o carieră strict profesională şi dup-aia politică, deci n-am intrat în politică să mă îmbogăţesc, cred că şi asta contează”, a comentat Maria Grapini, clasamentul BRUXELLIST.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici