Bugetul Camerei Deputaţilor, de 209,4 milioane lei, aprobat de comisiile de buget-finanţe

Comisiile de buget-finanţe au aprobat, sămbătă, în absenţa reprezentanţilor PSD, bugetul Camerei Deputaţilor, în sumă de 209.446 mii lei.

15 afișări
Imaginea articolului Bugetul Camerei Deputaţilor, de 209,4 milioane lei, aprobat de comisiile de buget-finanţe

Bugetul Camerei Deputaţilor, de 209,4 milioane lei, aprobat de comisiile de buget-finanţe (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Bugetul Camerei Deputaţilor a fost acceptat de parlamentarii din comisie în forma propusă de Cameră, fiind cu 7% mai mic faţă de cel de anul trecut.

Parlamentarii PSD părăsiseră şedinţa comisiilor la dezbaterea bugetului Senatului, pentru că au fost nemulţumiţi de faptul că acesta nu a fost acceptat în forma propusă de Senat, adică la nivelul de 128 de milioane de lei, fiind redus de Ministerul Finanţelor la 86 de milioane de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici