Buletine de vot ştampilate găsite la reprezentantul unui partid într-o secţie de votare din Năvodari

Procesul electoral a fost oprit, duminică dimineaţă, timp de aproximativ o jumătate de oră, la o secţie de votare din Năvodari, după ce asupra reprezentantului unei formaţiuni politice din secţia respectivă au fost găsite mai multe buletine de vot ştampilate.

145 afișări

Potrivit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean Constanţa, din acest motiv la Secţia nr. 15 din Năvodari votarea a fost oprită timp de o jumătate de oră, la ora transmiterii acestei ştiri fiind reluată.

Cazul a fost preluat de procurorii constănţeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici