C.T. Popescu: PDL cade. Ia cu el şi România?

De la guvernul Dăscălescu încoace n-a mai existat o ruptură atât de mare între un executiv al României şi populaţia acestei ţări. Guvernul Boc e perceput ca mai mult decât prost, nemulţumirea populară se transformă în ură.

16 afișări
Imaginea articolului C.T. Popescu: PDL cade. Ia cu el şi România?

C.T. Popescu: PDL cade. Ia cu el şi România? (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Ceea ce nu vrea să priceapă PDL ca partid de guvernământ este faptul că nu mai are sens să clameze reformismul executivului şi să acuze populismul opoziţiei. Aşa cum am obosit să repet din aprilie încoace, credibilitatea este parametrul esenţial şi, în cazul guvernului Boc, ea tinde spre zero. Şi când spun lucruri corecte, dl. Boc şi miniştrii săi sunt huiduiţi sau nebăgaţi în seamă. Fiecare zi în plus petrecută cu guvernul Boc la Palatul Victoria compromite ideea de reformă, măsurile dure, dar necesare în lupta cu criza.

Citeşte mai mult pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici