C.V.Tudor: Dacă noi suntem zoaie, Băsescu e ştergător de parbriz?

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, vineri, referindu-se la afirmaţiile şefului statului potrivit cărora clasa politică actuală se aseamănă cu nişte "zoaie", că preşedintele Traian Băsescu dă întotdeauna vina pe alţii.

1 afișare
Imaginea articolului C.V.Tudor: Dacă noi suntem zoaie, Băsescu e ştergător de parbriz?

C.V.Tudor: Dacă noi suntem zoaie, Băsescu e ştergător de parbriz?

"Deci, noi suntem zoaie? Şi el ce este? Ştergător de parbriz?", a întrebat liderul PRM.

El a mai spus, într-o conferinţă de presă, că, la emisiunea de la TVR de joi seară, Băsescu avea o privire "împrăştiată", Vadim Tudor declarându-se mulţumit că şeful statului a reuşit, în situaţia în care se afla, să termine nişte fraze.

Totodată, liderul PRM a apreciat că cea mai bună dovadă că nu Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc conduc Guvernul este efortul lui Călin Popescu Tăriceanu de a resuscita CNSAS.

Liderul PRM a menţionat că nu îl apără pe Iliescu, dar că acesta "nu are nicio vină".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR, că, în momentul de faţă, PSD influenţează major deciziile premierului Călin Popescu Tăriceanu, prin Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc - via Bogdan Olteanu şi prin Mircea Geoană şi că Tăriceanu va fi supus solicitărilor PSD.

"În mod deosebit ce-i va cere domnul Iliescu, ce va cere domnul Adrian Năstase, va fi foarte supus. Sigur, Geoană va fi interfaţa care uneori va comunica. Dar Iliescu conduce, cum a condus şi pe vremea lui Constantinescu, Guvernul", a spus Băsescu.

De asemenea, Băsescu a spus că, din punctul său de vedere, clasa politică este ca "o zoaie pe un geam".

"Uneori ai senzaţia că este ca o zoaie pe un geam. Geamul casei ăsteia care este România, când dai să te uiţi, e plin de zoaie, nu vezi bine nici afară şi nici de afară în casă", a spus Băsescu, referindu-se la clasa politică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici