C.V. Tudor la Ţebea: Băsescu vorbeşte şi când e, şi când nu e cazul, iar acum era cazul

Preşedintele PRM, Corneliu Vadin Tudor, a criticat, duminică, decizia preşedintelui Traian Băsescu de a nu susţine un discurs oficial la Serbările naţionale de la Ţebea, spunând că acum era cazul ca şeful statului să omagieze memoria lui Avram Iancu pentru că acesta era fără pată.

14 afișări
Imaginea articolului C.V. Tudor la Ţebea: Băsescu vorbeşte şi când e, şi când nu e cazul, iar acum era cazul

C.V. Tudor la Ţebea: Băsescu vorbeşte şi când e, şi când nu e cazul, iar acum era cazul (Imagine: Mediafax Foto)

"Preşedintele Băsescu vorbeşte şi când e, şi când nu e cazul. Acum era cazul să omagieze memoria lui Avram Iancu pentru că Avram Iancu era fără pată. Dacă Băsescu a venit să culeagă caimacul electoral şi să se ducă să-l mângâie lumea pe chelie eu mă duc după el şi îi voi oferi un pieptene", a declarat presei, după momentele comemorative de la Ţebea, Corneliu Vadim Tudor.

Potrivit sursei citate, iniţial, autorităţile locale nu ştiau că preşedintele Traian Băsescu va participa la serbările de la Ţebea, însă probabil când a auzit că o să participe şi el s-a decis să meargă la Ţebea.

După ce a făcut o baie de mulţime, Traian Băsescu s-a fotografiat cu oamenii prezenţi la manifestare, a luat masa la cortul Consiliului Judeţean Arad, însoţit de membri PDL.

La ora transmiterii acestei ştiri, Traian Băsescu plecase de la manifestarea de la Ţebea.

Peste două mii de persoane s-au adunat, duminică, la Serbările naţionale de la Ţebea, judeţul Hunedoara, pentru a comemora 136 de ani de la trecerea în nefiinţă a lui Avram Iancu, la manifestare fiind prezent şi şeful statului, Traian Băsescu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici