Călin Popescu Tăriceanu vrea dezbatere pe tema vaccinării populaţiei împotriva Covid 19

Călin Popescu Tăriceanu vrea dezbatere pe tema vaccinării populaţiei împotriva Covid 19. Politicianul crede că autorităţile vor să-i oblige pe cetăţeni să se vaccineze şi doreşte să afle ce părere au oamenii despre vaccin.

465 afișări
Imaginea articolului Călin Popescu Tăriceanu vrea dezbatere pe tema vaccinării populaţiei împotriva Covid 19

Călin Popescu Tăriceanu vrea dezbatere pe tema vaccinării populaţiei împotriva Covid 19

Călin Popescu Tăriceanu susţine că Guvernul ar putea introduce obligativitatea vaccinării anti-Covid, unul dintre indicii fiind implicarea medicilor militari în campanie. Tăriceanu mai spun că în copilărie el a făcut toate vaccinurile impuse de stat şi vrea să afle părerea populaţiei despre vaccinul care ar trebui să apară anul viitor.

„Pare din ce în ce mai clar că guvernul Iohannis-Orban va introduce o campanie forţată de vaccinare împotriva COVID-19! Desele întâlniri cu conducătorii armatei, insistenţa cu care se vorbeşte de o „campanie de vacccinare” mă fac să cred că ne vor obliga să ne vaccinăm! Numirea unui medic militar drept coordonator al campaniei de vaccinare pare să confirme această ipoteză! Eu fac parte dintr-o generaţie care a fost vaccinată în perioada copilăriei. Cred că vaccinurile au fost eficiente şi m-au ferit de cele mai frecvente boli. Dar vremurile sunt altele acum. Atunci erau nişte vaccinuri care au fost folosite ani şi ani la rând, chiar şi de părinţii noştri. Astăzi ni se flutură ideea unor vaccinuri care cred că sunt insuficient testate. Adică pare că ne împing să devenim nişte cobai. Aş vrea să vă întreb direct. Credeţi că guvernul Iohannis-Orban ar trebui să ne forţeze să ne vaccinăm sau vaccinarea împotriva COVID-19 trebuie să fie facultativă?”, a scris, pe Facebook, Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit autorităţilor, prima tranşa a vaccinului ar putea ajunge în România la începutul anului viitor. Medicamentul este încă în faza de testare şi nu a fost certificat de specialişti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici