Călinescu: Am demisionat din PNL în 2008, nu am cum să fiu exclus

Actorul Florin Călinescu a declarat, miercuri seară, că nu poate fi exclus din PNL Piteşti pe motiv că şi-a dat demisia din formaţiunea liberală în decembrie 2008.

25 afișări
Imaginea articolului Călinescu: Am demisionat din PNL în 2008, nu am cum să fiu exclus

Călinescu: Am demisionat din PNL în 2008, nu am cum să fiu exclus (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Eu nu pot să fiu exclus de undeva de unde mi-am dat demisia în 2008 în decembrie şi nu mai avea rost să plătesc vreo cotizaţie. Mi-am scris demisia de mână şi le-am trimis-o prin poştă. Dacă organizaţia respectivă nu a primit şi înregistrat demisia mea, e treaba lor, iar dacă au aşteptat 12 luni să mă excludă pentru că nu am plătit cotizaţia înseamnă că sunt o organizaţie de doi lei", a declarat Călinescu pentru MEDIAFAX.

În plus, Călinescu a criticat lipsa de implicare a liberalilor din Piteşti în campania sa electorală şi a menţionat că liderii PNL Piteşti vor "să-l excludă" pentru că l-a sprijinit pe Traian Băsescu în campanie şi pentru că l-a criticat pe Crin Antonescu.

Actorul a explicat faptul că l-a sprijinit pe Băsescu la prezidenţiale ca şi reprezentant al societăţii civile şi nu ca politician, precizând că atitudinea sa faţă de liberali este explicată prin comportamentul acestora de la alegerile parlamentare din 2008 dar şi de după.

"Pe Antonescu, Tăriceanu şi Olteanu îi critic pentru că sunt lipsiţi de cuvânt şi de onoare faţă de mine", a spus Florin Călinescu.

Actorul Florin Călinescu va fi exclus din PNL, a anunţat, miercuri, liderul organizaţiei Piteşti a liberalilor, Marius Postelnicescu, precizând că excluderea propriu-zisă va avea loc, luni, în cadrul şedinţei Biroului organizaţiei municipale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici