Care sunt priorilăţile legislative ale PDL

Liderul deputaţilor PDL Mircea Toader a declarat, miercuri, că priorităţile primei sesiuni parlamentare din 2012 sunt adoptarea legii de aplicare a Codului Penal, precum şi a legislaţiei secundare a muncii şi a învăţământului.

599 afișări
Imaginea articolului Care sunt priorilăţile legislative ale PDL

Mircea Toader (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Mircea Toader a precizat pentru MEDIAFAX că legea meşteşugarilor, aflată de câţiva ani în Parlament, trebuie finalizată în sesiunea următoare, de asemenea şi modificările la Codul rutier.

"Aceste priorităţi legislative vor fi stabilite la prima şedinţă a grupurilor parlamentare împreună cu premierul", a mai spus Toader.

Liderul senatorilor PDL Cristian Rădulescu a precizat şi el priorităţile legislative vor fi stabilite într-o şedinţă a conducerii partidului şi coaliţiei la începutul sesiunii parlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici