Cătălin Drulă: De multe ori blocajele nu sunt pe şantiere, ci la Ministerul Transporturilor

  • Ministrul Cătălin Drulă susţine că de multe ori blocajele apărute în investiţiile în infrastructură nu sunt înregistrate pe şantiere, ci la nivelul Ministerului Transporturilor.
1060 afișări
Imaginea articolului Cătălin Drulă: De multe ori blocajele nu sunt pe şantiere, ci la Ministerul Transporturilor

„Îmi doresc să fac acele acţiuni, prin care să mă asigur că lucrurile se întâmplă cât mai bine în minister şi aşa mai departe. De multe ori, blocajele nu sunt pe şantier, sunt în clădirea aceasta în care mă aflu acum, în Palatul CFR, unde sunt toate companiile şi Ministerul Transporturilor”, a declarat, la RFI, Cătălin Drulă.

Acesta a precizat că nu intenţionează să „stea toată ziua” pe şantiere.

„Evident că nu poate înlocui nimic o experienţă la faţa locului. Eu sunt şi pasionat de infrastructură, deci din când în când o să fiu acolo pur şi simplu, pentru că vreau să văd un pic lucrările, să stau de vorbă cu oamenii şi să am un contact vizual, să ne uităm pe o planşă, dar nu asta intenţionez, să stau toată ziua, cum se spune, pe şantiere. A fost o chestiune supralicitată de miniştrii Transporturilor, după părerea mea. Îmi doresc să vorbească mai mult rezultatele decât pozele de PR pentru mandatul meu”, a mai spus Drulă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici