Cătălin Rădulescu, despre manifestaţii PSD în ziua moţiunii de cenzură: Trebuie să ne vedem de treaba noastră

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, marţi, referitor la participarea parlamentarilor PSD la manifestaţia de susţinere a coaliţiei de guvernare în ziua moţiunii de cenzură, că nu crede că ar fi bine ca aceştia să participe, ci să fie prezenţi miercuri în sala de plen, la vot.

1125 afișări
Imaginea articolului Cătălin Rădulescu, despre manifestaţii PSD în ziua moţiunii de cenzură: Trebuie să ne vedem de treaba noastră

Cătălin Rădulescu, despre manifestaţii PSD în ziua moţiunii de cenzură: Trebuie să ne vedem de treaba noastră

"Nu ştiu dacă noi organizăm manifestaţii, noi suntem ocupaţi să facem legi, să le fie de bine, să manifeste cât vor. Eu cred că noi trebuie să ne vedem de treaba noastră. Voi fi în sala de plen la moţiune, după care în funcţie de ce decide partidul, voi face exact cum va decide conducerea partidului. Nu voi vota ( dacă aşa va decide partidul - n.r)", a afirmat deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, la Parlament.

Acesta a adăugat că moţiunea de cenzură prin care Opoziţia cere demiterea Guvernului Dăncilă nu va fi adoptată.

"Hai să îi vedem câţi sunt, că tot anunţă pe la anumite televiziuni că sunt un număr foarte, foarte mare, semnată de 150 mi se pare. Hai să îi vedem în numărul ăsta mare, poate veţi constata că mint forte mult şi că nu vor fi aşa de mulţi, că în afară de cei care au semnat nu vor fi aşa de mulţi. Când vorbesc în faţa televiziunilor să nu mai mintă, să spună că au luat voturi sau că au voturi din nu ştiu care părţi, hai să vedem câţi vor fi mâine la vot", a adăugat Rădulescu.

Senatorul PSD, Claudiu Manda, a anunţat că miercuri, când va fi votată moţiunea de cenzură a PNL împotriva Guvernului Dăncilă, este posibil să fie prezenţi în faţa Parlamentului susţinători ai PSD-ALDE. Şi Ludovic Orban a transmis un mesaj simpatizanţilor PNL să iasă în stradă în ziua moţiunii.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, că social-democraţii vor fi prezenţi în plenul reunit pentru a asigura cvorumul necesar, dar nu vor vota la moţiunea de cenzură.

Prezentarea moţiunii de cenzură a avut loc în plenul reunit de luni al Camerei Deputaţilor şi Senatului, urmând ca votul final să fie dat miercuri, începând cu ora 14:00.

Moţiunea de cenzură a PNL este intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă, o urgenţă naţională!", iar liberalii critică Exectivul pentru rata record a inflaţiei, de 5.4%, creşterea ROBOR şi tentativă de subordonare politică a magistraţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici