Cătălin Rădulescu: Poate că fetele nu sunt omorâte, ci sunt traficate într-o reţea de proxenetism

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu consideră posibilă ipoteza că fetele dispărute în ultima perioadă, în cazul suspectului Gheorghe Dincă, nu ar fi fost omorâte, ci traficate într-o reţea de proxenetism şi crimă organizată, protejată de judecători, procuori, poliţişti şi politicieni din sudul ţării.

8191 afișări
Imaginea articolului Cătălin Rădulescu: Poate că fetele nu sunt omorâte, ci sunt traficate într-o reţea de proxenetism

Cătălin Rădulescu: Poate că fetele nu sunt omorâte ci sunt traficate într-o reţea de proxenetism

"Zilele astea am vorbit cu magistraţi, foşti procurori, experţi în criminalistică, medici legişti şi chiar în anti-tero, vis a vis de ceea ce s-a întâmplat în Caracal, şi lucrurile încep să nu se lege: 1. Bijuteria găsită în maşina monstrului, cartea de vizită (de care a spus Alexandra la telefon), eventuale obiecte vestimentare sau chiar telefon, demonstrează numai că Alexandra a fost luată de monstru Dincă, dar nu conduc spre omorârea acesteia; 2. Eventuala incinerare a Alexandrei, ar fi necesitat timp suficient, combustibil în cantitate foarte mare (benzină sau kerosen, nu motorină), un bazin mare în care să bage corpul şi ar fi determinat un fum şi un miros foarte puternic uşor de sesizat atât ziua cât şi noaptea; în acelaşi timp necesită temperaturi foarte mari de peste 1000 grade astfel ca să rămână numai cenuşă, în caz contrar ar fi trebuit sa fie găsite fragmente de os; 3. Negăsirea urmelor de sânge sau a cadavrului lipseşte de obiect ipoteza asasinării Alexandrei", a scris, marţi seară, pe Facebook, deputatul PSD Cătălin Rădulescu.

De asemenea, el pune la îndoială implicarea DIICOT în cazul celor două fete dispărute în Olt.

"4.Ce caută Dicot în această poveste? Dicotul nu are atribuţii decât dacă există suspiciunea unui trafic de persoane, pentru că în suspiciunea de omor, atributul il are parchetul de pe lângă tribunal iar în cazul unui omor deosebit de grav sau crime în serie intervine parchetul general; deci ce treabă are Dicotul? Ce vrea să acopere dicotul sau pe cine? Ori dicotul nu şi -a făcut treaba de la dispariţia Luizei şi acum vrea sa acopere neglijenţa în serviciu ori vor să acopere o reţea de crimă organizată în care probabil poliţişti, procurori, judecători şi monstrul Dincă sunt implicaţi", a mai scris politicianul.

Rădulescu susţine ipoteza că fetele dispărute în Olt nu ar fi fost omorâte, ci "traficate într-o reţea de proxenetism şi crimă organizată, protejată şi susţinută de judecători, procurori, poliţişti şi poate chiar politicieni din zona de sud a ţării: Olt- Dolj - Mehedinţi - Argeş".

"Toate aceste lucruri mă duc spre ipoteza că poate că fetele nu sunt omorâte ci sunt traficate într-o reţea de proxenetism şi crimă organizată, protejată şi susţinută de judecători, procurori, poliţişti şi poate chiar politicieni din zona de sud a ţării: Olt- Dolj - Mehedinţi - Argeş, şi atât declaraţiile controversate ale monstrului Dincă cât şi bâlbâielile, neimplicarea, inacţiunea poliţiştilor şi procurorilor par să ducă spre o reţea organizată pe care indivizi din diferite structuri vor să o acopere prin minciună şi inducere în eroare. De asta este nevoie ca structurile specializate de criminalişti ale IGPR şi ale poliţiei capitale să se implice, de asta este nevoie ca parchetul general să se implice, de asta e nevoie ca Sri să se implice (nu să monitorizeze politicenii şi oamenii de afaceri) şi de asta este nevoie ă Sie să se implice, pentru că de data asta aceste reţele de români de crimă organizată şi proxenetism acţionează în exterior, acolo unde e chiar domeniul lor de implicare. Vreţi să dovediţi românilor că vă meritaţi funcţiile şi banii pe care îi primiţi, destructuraţi toate aceste reţele de mafie, de crimă organizată şi proxenetism, de cămătărie şi extorcare şi găsiţi copiii românilor dispăruţi şi răpiţi. Dacă nu veţi face asta urgent, daţi-vă absolut toţi demisia incompetenţilor pentru că mai devreme sau mai târziu veţi răspunde toţi în faţa românilor", a transmis social-democratul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici