Cataramă face apel la Macovei să i se alăture lui Diaconescu

Viorel Cataramă a făcut marţi un apel la Monica Macovei să se alăture lui şi candidaturii independente la Preşedinţie a lui Cristian Diaconescu, arătând că o regrupare a forţelor în afara partidelor politice este singura soluţie viabilă pentru România.

332 afișări
Imaginea articolului Cataramă face apel la Macovei să i se alăture lui Diaconescu

Monica Macovei (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Cataramă a precizat că sprijinul pe care îl acordă candidaturii independente a lui Cristian Diaconescu constă în a cere celor care până astăzi l-au sprijinit pe el, să-l sprijine pe Diaconescu.

"Fac apel la doamna Monica Macovei să se alăture acestei echipe, până la urmă o regrupare sau o grupare puternică a forţelor în afara partidelor politice este singura soluţie viabilă pentru România. În acest moment partidele politice nu pot pune în aplicare măsuri eficiente de redresare economică. (...) De aceea fac apel şi la doamna Macovei şi la societatea civilă şi la toţi cei care nu mai doresc să voteze partidele politice să se alăture acestei echipe", a afirmat Cataramă.

Cristian Diaconescu a precizat că şi el susţine o discuţie pe această temă cu Monica Macovei, deoarece există similitudini de mesaj.

"Susţin şi eu o discuţie cu doamna Macovei, că este un candidat independent (...) Şi există similitudini de mesaj, nu văd de ce nu am avea o discuţie clarificatoare, evident după aceea ia o decizie", a mai spus Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici