Ce mesaj le-a transmis Ciolacu românilor care trăiesc în Ucraina. Opinia liderului PSD despre război

Marcel Ciolacu transmite un mesaj către românii care trăiesc în Ucraina: „luptă în aceste zile pentru libertatea ţării în care trăiesc şi în care îşi cresc copiii”.

638 afișări
Imaginea articolului Ce mesaj le-a transmis Ciolacu românilor care trăiesc în Ucraina. Opinia liderului PSD despre război

Sursa foto: MediafaxFoto

Marcel Ciolacu scrie că războiul este o tragedie din care nimeni nu câştigă: „toţi pierd! Războiul aduce doar moarte, suferinţă şi destine distruse”.

„Tocmai de aceea, gândul meu se îndreaptă şi către etnicii români din Cernăuţi, Odesa, de pe tot cuprinsul Ucrainei. Românii din Ucraina luptă în aceste zile pentru libertatea ţării în care trăiesc şi în care îşi cresc copiii”, adaugă lidersul social-democrat.

Potrivit lui Ciolacu, victoria Ucrainei este o victorie necesară atât pentru viitorul european al Ucrainei, cât şi pentru parcursul european al Republicii Moldova.

„Succesul Ucrainei înseamnă victoria libertăţii, democraţiei şi valorilor europene în toată această regiune a Europei”, afirmă Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici