Ce sfaturi îi dă Iliescu lui Geoană pentru marea confruntare?

Indiferent pe ce ring şi în ce condiţii se va desfăşura confruntarea între cei doi prezidenţiabili rămaşi în cursă, în colţul lui Mircea Geoană se află şi fostul preşedinte Ion Iliescu, care, deşi spune că nu va interveni prea mult în lupta celor doi, are totuşi un sfat pentru actualul lider al PSD.

29 afișări
Imaginea articolului Ce sfaturi îi dă Iliescu lui Geoană pentru marea confruntare?

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nu încerc să-i fac eu program. Fiecare are personalitatea şi stilul său. I-am spus însă că, neapărat, trebuie să fie el însuşi. Cât mai natural." a declarat Iliescu. Preşedintele de onoare îl vede pe Geoană ca fiind "mult mai instruit decât Băsescu", "un om care cunoaşte mai multă politică decât actualul preşedinte".

Citeşte mai multe despre sfaturile lui Iliescu pentru Geoană, în vederea confruntării cu Băsescu pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici