Ce-şi doreşte Crin Antonescu de ziua onomastică

Preşedintele Senatului, George Crin Laurenţiu Antonescu, le-a urat, marţi, "La mulţi ani!" celor care poartă, ca şi el, numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, el spunând că de ziua onomastică îşi doreşte ca FC Barcelona să câştige la Munchen, în Liga Campionilor, cu atât mai mult cu cât patronul echipei spaniole este Saint George.

331 afișări
Imaginea articolului Ce-şi doreşte Crin Antonescu de ziua onomastică

Crin Antonescu si soţia (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Întrebat dacă are o dorinţă specială de onomastică, Antonescu a răspuns: "Da, să câştige Barcelona la Munchen, cu atât mai mult cu cât Sfântul Gheorghe este şi patronul Barcelonei, Saint George, cum îi spun ei".

Antonescu a spus că o parte a zilei de marţi va sărbători prin muncă, apoi va merge acasă, pentru a sărbători în familie.

"Urez şi eu tuturor celor care au astăzi patronul pe marele sfânt şi mucenic Gheorghe «La mulţi ani şi toate cele bune!»", a mai spus Antonescu.

El a sprecizat că a fost sunat de colegi, care i-au urat "La mulţi ani!".

"Nu îmi doresc un cadou special, dar nici nu aştept un cadou special sau vreun cadou. Mă bucur că e o zi frumoasă sau relativ frumoasă", le-a mai spus Antonescu jurnaliştilor.

Peste 910.000 de români îşi sărbătoresc, marţi, onomastica de Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, dintre care aproape 730.000 sunt bărbaţi, majoritatea purtând numele de Gheorghe sau Ghiorghe.

Meciul Bayern Munchen - FC Barcelona este programat, marţi, de la ora 21.45, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici