Ce spune liderul PSD despre o alianţă cu PNL: Eu nu vreau un alt USL. USL s-a făcut împotriva cuiva

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu spune că nu îşi doreşte un alt USL: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Băsescu şi-a câştigat calitatea de duşman, eu am adevarsari politici. Eu nu fac alianţe împotriva cuiva”.

314 afișări
Imaginea articolului Ce spune liderul PSD despre o alianţă cu PNL: Eu nu vreau un alt USL. USL s-a făcut împotriva cuiva

Întrebat, duminică seara, la România TV, despre Uniunea Social-Liberală - o fostă alianţă politică parlamentară şi preelectorală, între partide de stânga şi dreapta - , în contextul coaliţiei actuale PSD-PNL, Ciolacu a spus: „Eu nu trăiesc în trecut. Avem puncte şi principii (PSD şi PNL - n.r.) unde ne regăsim”.

Întrebat de ce ar funcţiona acum coaliţia dacă nu a funcţionat USL, Ciolacu a răspuns că nu vrea un alt USL: „USL s-a făcut împotriva cuiva. D-l Băsescu şi-a câştigat calitatea de duşman, eu am adevarsari politici. Eu nu fac alianţe împotriva cuiva. Acum avem un proiect de ţară comun”.

Preşedintele PSD a menţionat preşedinţi ai PSD care au crezut că sunt „Luceafărul” şi „s-au rupt de partid”.

„Puterea mea vine din interiorul PSD. Dacă nu ne intră bine asta în cap, dacă credem că suntem Mesia pe pământ, vom sfârşi ca ceilalţi. Acum, pe principiile de bază picăm de acord”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici