Cererea de urmărire penală în cazul Rovanei Plumb, transmisă Comisiei juridice

Cererea de urmărire penală a fostului ministru al Mediului Rovana Plumb a fost transmisă, miercuri, Comisiei juridice, care urmează să estimeze timpul necesar pentru evaluare, audieri şi raport, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Ioana Bran, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

145 afișări
Imaginea articolului Cererea de urmărire penală în cazul Rovanei Plumb, transmisă Comisiei juridice

Cererea de urmărire penală în cazul Rovanei Plumb, transmisă Comisiei juridice

„Scrisoarea procurorului general Augustin Lazăr, al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie prin care transmite cererea de urmărire penală faţă de doamna deputat Rovana Plumb, fost ministru al Mediului (...) este transmisă Comisie juridice urmând ca aceasta să estimeze timpul necesar pentru evaluare, audieri şi raport”, a declarat secretarul PSD al Camerei Deputaţilor Ioana Bran, la finalul şedinţei Biroului Permanent.

Procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea Camerei Deputaţilor în cazul cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Rovana Plumb, fost ministru al Mediului şi Schimbărilor Climatice la data faptei, în legătură cu săvârşirea complicităţii la abuz în serviciu, în dosarul în care este vizat şi vicepremierul Sevil Shhaideh, referitor la trecerea ilegală a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea CJ Teleorman.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici