Cezar Preda: Este responsabilitatea liderilor PSD dacă decid ca partidul să iasă de la guvernare

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că, dacă unii lideri PSD decid să intre în Opoziţie, este responsabilitatea lor, întrucât cei 10 miniştri social-democraţi se implică în guvernare, interesul unora din PSD fiind doar de a pune oameni în funcţii.

10 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Este responsabilitatea liderilor PSD dacă decid ca partidul să iasă de la guvernare

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda (Imagine: Mediafax Foto/Cezar Preda)

"Noi ne gândim la guvernarea ţării, iar ei se gândesc tot timpul la beneficii electorale. Aşa că singurii în măsură să îi penalizeze sunt cetăţenii României. Nu am observat altceva la domniile lor decât interesul pentru a pune oameni pe funcţii", a spus Cezar Preda, comentând declaraţia liderului PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, potrivit căreia social-democraţii ar trebui să iasă de la guvernare după alegerile europarlamentare şi să intre în opoziţie.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că democrat-liberalii îşi asumă guvernarea ţării, în această perioadă de criză. "Că vom guverna cu ei ( cei din PSD, n.r.), că vom guverna fără ei, ţara trebuie guvernată în această perioadă grea", a explicat Preda.

Referindu-se la Guvern, Cezar Preda a spus că "PSD are zece miniştri care sunt aplecaţi asupra guvrnării României".

"Dacă alţi lideri ai PSD îşi impun punctul de vedere şi scot PSD de la guvernare, este responsabilitatea lor. Este decizia internă a acestui partid. Cum îţi aşterni, aşa dormi", a mai arătat vicepreşedintele PDL.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, la Realitatea FM, că social-democraţii ar trebui să iasă de la guvernare după alegerile europarlamentare şi să intre în Opoziţie.

Senatorul PSD de Constanţa Alexandru Mazăre a susţinut, marţi, că există mai multe filiale social-democrate în ţară care doresc ruperea protocolului cu PDL şi că o decizie în acest sens va fi luată după alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici