Cezar Preda: Ieşirea halucinantă a lui Antonescu e răspunsul disperat la şantajul lui Ponta

Prim-vicepreşedintele PDL, Cezar Preda, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că marţi Crin Antonescu "a avut o apariţie halucinantă şi incoerentă prin care a răspuns în primul rând şantajului lui Victor Ponta", Ponta obţinând Ministerul de Externe în schimbul rămânerii lui Antonescu la Cotroceni.

1227 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Ieşirea halucinantă a lui Antonescu e răspunsul disperat la şantajul lui Ponta

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Crin Antonescu, în ura sa sinceră faţă de Traian Băsescu şi faţă de statul de drept, a avut o apariţie halucinantă, incoerentă. El a răspuns aseară în primul rând şantajului lui Victor Ponta cu privire la durata şederii sale la Cotroceni. Victor Ponta, în schimbul rămânerii lui Antonescu încă două săptămâni la Cotroceni, i-a cerut şi a obţinut Ministerul de Externe", a precizat Cezar Preda.

În opinia lui Preda, Ponta nu mai are absolut niciun motiv legal de a nu închide referendumul, "iar Antonescu este disperat în încercarea de a mai rămâne până pe 31 august la Cotroceni".

"Aceasta este explicaţia ieşirii sale nervoase, nu atât asupra lui Traian Băsescu şi asupra instituţiilor fundamentale ale statului, lucru pe care le ştiam, cât mai ales pentru atitudinea lui Victor Ponta, aceea de a închide referendumul şi criza, fără a-şi atinge obiectivul, care are ca efect plecarea sa din politică", a mai precizat Cezar Preda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici