Cezar Preda: Ponta încearcă o apropiere de Traian Băsescu pentru că e clar că este singur în USL

Prim-vicepreşedintele PDL deputatul Cezar Preda a declarat, joi, că liderul PSD, Victor Ponta, ar încerca o apropiere de preşedintele Traian Băsescu după ce ar fi fost izolat de colegii de alianţă, precizând, totodată, că acesta nu mai poate fi premier după alegerile parlamentare.

585 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Ponta încearcă o apropiere de Traian Băsescu pentru că e clar că este singur în USL

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Eu cred că domnul Ponta nu mai are putere să reziste acestei ofensive a domnilor Dragnea, Voiculescu şi Antonescu şi de asta încearcă o apropiere de Traian Băsescu pentru că e clar că este singur în USL şi liderii USL ştiu că e un plagiator şi un om antieuropean care nu mai poate fi premier după 10 decembrie", a spus, într-o conferinţă de presă, Cezar Preda.

De asemenea, liderul PDL Buzău a precizat că Victor Ponta nu are nicio calitate care să-l recomande pentru un nou mandat în fruntea Guvernului, după alegerile din 9 decembrie.

"Primul-ministru Ponta şi USL nu îl pot şantaja pe şeful statului cu privire la ce se va întâmpla pe 10 decembrie. Pe 10 decembrie, şeful statului va invita partidele la Cotroceni pentru a desemna premierul. Premierul trebuie să fie un om european, proamerican, un om ce respectă statul de drept, care nu minte, care nu închide unităţile economice şi un om care nu plagiază. Niciuna dintre aceste calităţi nu aparţin domnului Ponta", a adăugat Preda.

Prim-vicepreşedintele PDL a mai spus că a observat o intenţie de reconciliere a lui Victor Ponta cu şeful statului.

"Am văzut că în ultima vreme încearcă reconcilierea spunând că nu a câştigat din suspendare nici el, nici USL, nici Traian Băsescu, nici PDL. Îi transmit că nu contează dacă ar fi câştigat partidele sau preşedintele, ci contează ceea ce au pierdut 21 de milioane de români. Asta trebuie să îl frământe pe domnul Ponta. Nu îl apucă acum remuşcările că a pornit într-o acţiune ce a dus România la limita statului de drept. Nu suntem de vină noi, ci cei care şi-au asumat guvernarea ţării", a spus deputatul Cezar Preda.

Cine te reprezintă? Află totul despre politicienii aflaţi în funcţii publice! 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici