Cezar Preda: Sorina Plăcintă este un alt mare caracter al politicii româneşti

Preşedintele organizaţiei PDL Buzău Cezar Preda a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că Sorina Plăcintă, care a trecut de la PDL la PNL, este "un alt mare caracter al politicii româneşti" şi a arătat că aceasta a fost pusă ministru în guvernarea PDL deoarece "era în cercul de prieteni de la putere".

305 afișări
Imaginea articolului Cezar Preda: Sorina Plăcintă este un alt mare caracter al politicii româneşti

Cezar Preda (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Doamna Plăcintă este un alt mare caracter al politicii româneşti, adusă în partid cu trei luni înainte de alegeri şi pusă ministru imediat pentru că era în cercul de prieteni care erau la putere la PDL, care au guvernat atât de bine de ne-au dus de suflet în alegerile astea. Mare caracter", a spus Cezar Preda.

Senatorul PDL Sorina Plăcintă a demisionat din PDL şi va trece la PNL.

Senatorul PDL Sorina Plăcintă, fost ministru al Tineretului, şi-a anunţat, miercuri, demisia din grupul parlamentar democrat-liberal şi trecerea la grupul PNL din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici