Chiliman, Lupuşanschi şi Banu, înscrişi în cursa pentru şefia PNL Bucureşti

Preşedintele PNL Sector 1, Vlad Moisescu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că în cursa pentru şefia PNL Bucureşti s-au înscris doar trei liberali, actualul preşedinte interimar al organizaţiei, Andrei Chiliman, fostul şef de la sectorul 4 Leopold Lupuşanschi şi Cristian Banu, de la sectorul 5.

78 afișări
Imaginea articolului Chiliman, Lupuşanschi şi Banu, înscrişi în cursa pentru şefia PNL Bucureşti

Chiliman, Lupuşanschi şi Banu, înscrişi în cursa pentru şefia PNL Bucureşti (Imagine: Adrian Neagoe/Mediafax Foto)

"S-au înscris trei liberali în cursa pentru şefia PNL Bucureşti: primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, actualul preşedinte interimar al PNL Bucureşti, Leopold Lupuşanschi, fostul preşedinte al PNL Sector 4 şi Cristian Banu, fostul candidat al liberalilor pentru primăria sectorului 5, la alegerile locale din 2008", a spus Vlad Moisescu.

Liderul PNL sector 1 a precizat că actualul prim-vicepreşedinte al partidului, Ludovic Orban, nu şi-a depus vreo candidatură.

În plus, liberalul a menţionat că cei trei candidaţi la şefia PNL Bucureşti pot opta şi pentru candidaturi la funcţiile de vicepreşedinţi, putând fi aleşi ca vicepreşedinţi în cazul în care nu obţin suficiente voturi pentru a ocupa poziţia de preşedinte de organizaţie.

Candidaturile pentru şefia PNL Bucureşti se pot depune până marţi la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici