Cîmpeanu, anunţ despre funcţionarea şcolilor: Rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor Covid nu a depăşit pragul de 75% în niciun judeţ

Şcoala va funcţiona în mod normal, joi nefiind niciun judeţ unde rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor COVID-19 să fi depăşit 75%, spune ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

1208 afișări
Imaginea articolului Cîmpeanu, anunţ despre funcţionarea şcolilor: Rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor Covid nu a depăşit pragul de 75% în niciun judeţ

Cîmpeanu, anunţ despre funcţionarea şcolilor: Rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor Covid nu a depăşit pragul de 75% în niciun judeţ.

Sorin Cîmpeanu a transmis, joi, că rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor Covid nu a depăşit pragul de 75% in niciun judeţ.

„Conform informării primite de la Ministerul Sanatatii, astăzi, joi, 3 februarie, rata de ocupare a paturilor destinate pacienţilor Covid nu a depăşit pragul de 75% in niciun judeţ. Coroborat cu prevederile Ordinului comun Sănătate-Educaţie, nu vor trece integral în online unităţile de învăţământ din niciun judeţ”, a spus Cîmpeanu.

În ultimele 24 de ore s-au înregisstrat 32.671 de cazuri noi de coronavirus, cu 3.131 mai puţin decât în ziua anterioară. 111 oameni au murit.

160 de oraşe din România au incidenţă de peste 10 la mie, cea mai mare fiind în oraşul Otopeni, judeţul Ilfov, de 37,88 la mie.

Alte 505 comune au incidenţă de peste 10 la mie, cea mai ridicată fiind în Dumbrăviţa, judeţul Timiş, de 56,68 la mie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici