Cine sunt pesediştii care au fost prezenţi şi au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban. Decizia lui Dăncilă

Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a anunţat luni, după învestirea Cabinetului Orban cu 240 de voturi, inclusiv suportul unor parlamentari PSD, că cei care i-au arătat susţinere lui Ludovic Orban vor fi excluşi din partid.

5998 afișări
Imaginea articolului Cine sunt pesediştii care au fost prezenţi şi au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban. Decizia lui Dăncilă

Cine sunt pesediştii care au fost prezenţi şi au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban. Decizia lui Dăncilă

"De astăzi PSD intră oficial în Opoziţie şi ne vom asuma toate responsabilităţile care decurg din acest rol. Aş vrea să fie foarte clar că în conformitate cu decizia luată in CEx, toţi cei care au votat vor fi excluşi din PSD", a spus Viorica Dăncilă.

Parlamentarii social-democraţi care au fost prezenţi şi au votat în Parlament la învestirea Guvernului Orban sunt: senatorul de Dolj Eugen Gioancă, deputatul de Cluj Cristina Burciu şi deputatul de Bacău Elena Hărătău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici