Cine va conduce campania PNL pentru prezidenţiale. Urmează consultări cu Iohannis

Ludovic Orban a fost numit, luni, şef de campanie al PNL pentru alegerile prezidenţiale, au afirmat surse din interiorul partidului, pentru MEDIAFAX. Liderul PNL urmează să aibă consultări cu Klaus Iohannis în privinţa echipei de organizare a campaniei electorale pentru un nou mandat la Cotroceni.

913 afișări
Imaginea articolului Cine va conduce campania PNL pentru prezidenţiale. Urmează consultări cu Iohannis

Cine va conduce campania PNL pentru prezidenţiale. Urmează consultări cu Iohannis

Liberalii au decis, luni, în Biroul Executiv Naţional, ca Ludovic Orban să conducă echipa de campanie a PNL pentru alegerile prezidenţiale. Propunerea aparţine chiar liderului PNL, care l-a numit, totodată, pe Robert Sighiartău, şef-adjunct în organizarea campaniei electotrale pentru un nou mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis.

Decizia urmează să fie votată şi în Biroul Permanent Naţional al PNL, şedinţă care a început de la ora 12:30.

„S-a decis în Biroul Executiv ca Ludovic Orban să fie şef de campanie la alegerile prezidenţiale, iar Robert Sighiartău adjunct”, au afirmat surse din interiorul partidului, pentru MEDIAFAX.

Sursele citate au adăugat că Ludovic Orban urmează să se consulte cu Klaus Iohannis înainte de a stabili ce liberalii vor mai face parte din echipa de campanie.

Campania electorală pentru primul mandat al lui Klaus Iohannis la Cotroceni a fost condusă de Vasile Blaga, care în prezent este europarlamentar PNL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici