Ciolacu, despre eventuala adoptare a unei moţiuni de cenzură: PSD nu va face o propunere de premier

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, marţi seara, că PSD nu va propune un membru de partid pentru preluarea funcţiei de prim-ministru, dacă o eventuală moţiune de cenzură împotriva Guvernului Orban va fi adoptată.

215 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre eventuala adoptare a unei moţiuni de cenzură: PSD nu va face o propunere de premier

Ciolacu, despre eventuala adoptare a unei moţiuni de cenzură: PSD nu va face o propunere de premier

„PSD nu va face o propunere de premier. Chiar dacă se creează o altă majoritate, PSD nu va propune din rândurile PSD un membru de partid să preia funcţia de prim-ministru. Consider că nu este oportun ca PSD să propună acum un nou prim-ministru”, a afirmat la B1Tv Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă persoana propusă va fi tehnocrat sau va proveni din alte partide, preşedintele interimar al PSD a răspuns: „Vom vedea. V-am zis decizia mea personală”.

Marcel Ciolacu a comentat şi poziţia PSD cu privire la alegerile anticipate, în condiţiile în care social-democraţii se opun ferm unei astfel de iniţiative.

„În primul rând, alegerile anticipate au loc în cazul în care există o criză politică, respectiv nu există o majoritate, care să nu mească un guvern. În acest moment, România are toate forurile democratice alese - parlament, guvern, cu adevărat minoritar, dar nu este prima oară, şi are un preşedinte în funcţie”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici