Ciolacu, despre evoluţia COVID-19 în România: Vom ajunge la 10.000 de infectări zilnice

733 afișări
Imaginea articolului Ciolacu, despre evoluţia COVID-19 în România: Vom ajunge la 10.000 de infectări zilnice

Ciolacu, despre evoluţia COVID-19 în România: Vom ajunge la 10.000 de infectări zilnice

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu atrage atenţia că în scurt timp România va ajunge la 10.000 de infectări zilnice cu SARS-CoV-2, mai ales că peste o săptămână se intră în campanie electorală.

„Până la alegeri sunt ferm convins că vom ajunge la peste 8.000, până în 10.000 de infectări. Când se vorbea deja de 3 săptămâni de un milion de asimptomatici în România, şi vorbeau specialiştii, nu eu, când se vorbea să înmulţim cu 10 cifra celor depistaţi... Noi astăzi avem 65.000 de infectaţi în România”, a spus Ciolacu, joi seara, la Antena 3.

Acesta atrage atenţia că aceste cifre se vor rostogoli în următoarele săptămâni.

„Peste o săptămână intrăm oficial în campania electorală. Acesta este Partidul Naţional Liberal, interesul politic al lor şi de grup (alegerile parlamentare – n.r.)”, a mai spus Ciolacu.

Întrebat dacă după alegeri este posibil ca preşedintele Klaus Iohannis să introducă din nou stare de urgenţă şi românii să stea în case, Ciolacu a răspuns: „Categoric”.

„Păi ştim ceva? Nu ştim buget, nu ştim tăieri de taxe. Se anulează anul şcolar, nu mai contează nimic”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Întrebat, în continuare, dacă are semnale că se poate anula anul şcolar, preşedintele PSD a spus că ceea ce se face acum nu poate fi numită şcoală.

„Păi asta este şcoală? Fiul meu e la medicină. Până acum nu au făcut niciun laborator. Despre ce vorbim aici? Astăzi am vorbit cu el (...). Deci o să le furăm copiilor un an din viaţă. Ăsta este adevărul. Dacă avem un ministru al educaţiei care ne spune să ne uităm la televizor când nu avem curent”, a afirmat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Autorităţile au raportat, joi, noi date îngrijoratoare. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 6.481 cazuri noi de coronavirus şi 83 de decese. La terapie intensivă sunt 868 de pacienţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici